Consmema verhuist naar bedrijvenpark H2O

Consmema en Bedrijvenpark H2O hebben overeenstemming bereikt over de grondverkoop van ruim 12.000 m2. Consmema komt op een zichtlocatie langs de A28.

Directeur/eigenaar Johan Kooij van Consmema: “Dit is een belangrijke stap voor de groei van het bedrijf. Ruimtegebrek in ons pand op bedrijventerrein ’t Veen in Hattem belemmerde ons in de groeiplannen. Op de nieuwe plek kunnen we onze klanten beter bedienen, zoals het maken van machines waarmee volautomatisch rioolbuizen worden geproduceerd”.

Bij Consmema werken momenteel 45 medewerkers.

Consmema is in 1924 opgericht (en nog steeds gevestigd) in Hattem. Consmema vormt nu samen met KTB, en ROTHI de The Machinery Group.
Consmema is toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS. KTB ontwerpt en levert innovatieve speciaalmachines en constructies voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers. Van stand-alone opstellingen tot volledig geautomatiseerde productielijnen en installaties. ROTHI is als machinefabriek, gespecialiseerd in machinale verspaning, onderhoud en reparatie, revisie en klein constructiewerk.

“Juist voor bedrijven als Consmema is het Bedrijvenpark H2O ontwikkeld; ruimte bieden aan ondernemers van de Noord-Veluwe. We zijn heel blij met de komst van Consmema“, aldus Piet Tulner, directeur van Bedrijvenpark H2O. Consmema is het 7e bedrijf dat zich vestigt op het bedrijvenpark, na BBQ Slagerij Van Guilik, vissenspecialist Ma Koi, accountants en fiscalisten Veltkamp en Pol, Dispo Medical medische producten en diensten, Muziekbedrijf Souman en haardenproducent Het Warme Huys.

De aanvraag voor de omgevingsvergunning voor het nieuwe bedrijfspand is ingediend. Naar verwachting wordt eind 2016 gestart met de bouw en is de nieuwbouw medio 2017 gereed.

Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van 50 hectare, langs de snelwegen A28 en de A50, bij het knooppunt Hattemerbroek.
_____________________________________________________________________

Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Johan Kooij, directeur/eigenaar van Consmema, bereikbaar op 038 444 28 55
Piet Tulner, directeur Bedrijvenpark H2O, bereikbaar op 06 30 49 65 29