Eerste paal nieuwbouw Consmema op Bedrijvenpark H2O

Op het terrein van Consmema op Bedrijvenpark H2O zal op donderdag 12 januari om 15.30 uur de eerste paal worden geslagen van het nieuwe bedrijfspand. Directeur Johan Kooij van Consmema en wethouder Jan van der Heeden van Hattem zullen samen deze officiële handeling verrichten.

Nadat medio 2016 overeenstemming werd bereikt over de grondaankoop en ondertussen de be- nodigde vergunningen zijn verleend, wordt nu gestart met de bouw van het bedrijfspand. Naar verwachting is het nieuwe bedrijfspand medio 2017 gereed. Het nieuwe pand wordt gerealiseerd op een zichtlocatie langs de A28, aan de Duurzaamheids- straat in Hattemerbroek.

Onder de The Machinery Group zijn 3 bedrijven samengevoegd; Consmema is toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS. KTB ontwerpt en levert innovatieve speciaalmachines en constructies voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers. Van stand-alone opstellingen tot volledig geautomatiseerde productielijnen en installaties. Rothi is als machinefabriek, gespecialiseerd in machinale verspaning, onderhoud en reparatie, revisie en klein constructiewerk.

Voor nadere info over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Johan Kooij, directeur/eigenaar van Consmema, bereikbaar op 038 444 28 55 Piet Tulner, directeur Bedrijvenpark H2O, bereikbaar op 06 30 49 65 29