Thereca en Hatland verhuizen naar Bedrijvenpark H2O

Thereca BV en Hatland Headwear BV hebben overeenstemming bereikt met Bedrijvenpark H2O over de koop van een perceel van ruim 6.100 m2, op een zichtlocatie langs de A28. Op deze plek willen de twee bedrijven gezamenlijk een nieuw bedrijfspand bouwen.

De eigenaren / directeuren zijn enthousiast; “Vanwege de groei van onze bedrijven in de afgelopen jaren zijn de huidige bedrijfslocaties niet meer toereikend. Door samen een nieuw pand te ontwikkelen ontstaat de mogelijkheid ons te vestigen op een zichtlocatie langs de A28. Van daaruit kunnen we onze klanten beter bedienen. Het is een belangrijke stap voor de groei van onze bedrijven.”

Thereca realiseert inspirerende woon- en werkomgevingen in de zorg en in het bedrijfsleven. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en groeide uit van een werkplaats voor houten meubelen tot een veelzijdige producent van leef- en werkomgevingen. Thereca is nu gevestigd in Hasselt.

Hatland is in 1992 begonnen als winkel en uitgegroeid als de specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van een brede collectie outdoor hoeden en petten. Hatland is nu gevestigd in Zwolle.

Naast de recente ontwikkelingen van Consmema en Jan Bakker, vestigen ook Thereca en Hatland Headwear zich langs de A28. Ondertussen wordt gewerkt aan de uitwerkingen van de plannen, naar verwachting zal begin 2018 de omgevingsvergunning worden verleend en kan daarna met de bouw worden gestart. Het pand is in de loop van 2018 gereed.