HAMU automaterialen bouwt nieuwe vestiging op Bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek

HAMU Automaterialen koopt een kavel van 7.600 m2 op bedrijvenpark H2O en verplaatst haar vestiging Epe naar de Rendementstraat in Hattemerbroek.

HAMU Automaterialen is een bedrijf van oprichter en eigenaar Hans Mulder. Hij richtte ruim 25 jaar geleden HAMU op. Het bedrijf richt zich op de verkoop van automaterialen aan garagebedrijven op de Veluwe en omstreken. Hamu Automaterialen wist de laatste jaren fors te groeien, door steeds meer klanten aan haar te binden, maar ook door overnames. Er werken in totaal zo’n 110 mensen fulltime, vanuit 9 vestigingen.

Het nieuw te bouwen pand komt te liggen aan de A28, bij het huidige viaduct Voskuilerdijk, vlakbij de plek waar binnen enkele jaren de nieuwe afrit Wezep / H2O op de A28 wordt gerealiseerd. “Met onze route-auto’sleveren wij 8 keer per dag aan veel garagebedrijven in de regio. De prima ligging en bereikbaarheid waren voor ons doorslaggevend bij de keuze voor H2O”, aldus Hans Mulder.

De artist impression van het nieuwe pand is van de hand van architect Stephen Warren van Witteveen Architecten in Apeldoorn. Bouwbedrijf Boezewinkel Mulder Bouw start begin 2019 met de bouw.