Yelloo Materieeldienst en Aannemersbedrijf Hoes Noord verplaatsen naar H2O. Dispo Medical breidt uit

Er zijn weer drie bedrijven die een kavel hebben gekocht op bedrijvenpark H2O. Yelloo Materieeldienst en Aannemersbedrijf Hoes Noord verhuizen van Zwolle naar Hattemerbroek.

Dispo Medical verplaatst haar activiteiten van Hattem naar Hattemerbroek. Yelloo Materieeldienst is sinds 1995 gespecialiseerd in het monteren en demonteren van stalen en aluminium hulpconstructies, hangbruginstallaties en bouwliften. Yelloo verhuurt hulpconstructies waaronder steigers en bouwliften voor werken op hoogte: van woonhuizen en kantoorgebouwen tot bruggen, kerk- en watertorens. Yelloo is nu gevestigd in Zwolle en kocht op H2O een kavel van ruim 14.000 m2, met een optie voor verdere uitbreiding.

Aannemersbedrijf Hoes Noord is breed inzetbaar. Het bedrijf is actief in utiliteitsbouw, betonbouw en agrarische bouw. Een aantal jaren geleden werd in Zwolle een nevenvestiging gestart, vanwege toenemende werkzaamheden in deze regio. Om de aanhoudende groei op te kunnen vangen wordt de vestiging Zwolle verplaatst naar Bedrijvenpark H2O, op een kavel van bijna 7.000 m2.

Yelloo Materieeldienst en Aannemersbedrijf Hoes Noord worden gevestigd aan de Duurzaamheidsstraat, naast de bedrijfshal van Jan Bakker.

Dispo Medical levert en produceert al meer dan 30 jaar medische verbruiksartikelen voor ziekenhuizen en instellingen in heel Europa. Ruim vijf jaar geleden opende Dispo Medical haar hoofdkantoor aan de Warmtekrachtstraat in Hattemerbroek. Er werken zo’n 65 mensen bij Dispo Medical. In de loop van dit jaar wordt er een nieuwe bedrijfshal bijgebouwd en zal ook de clean room, die nu nog is gevestigd in Hattem, verhuizen naar H2O.

Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van in totaal 50 ha, bij knooppunt Hattemerbroek. Onlangs werd het startsein gegeven voor een nieuwe aansluiting van het bedrijvenpark op de A28. Binnenkort wordt gestart met de ontwikkeling van 17 hectare op plandeel Hattem.