Knipscheer Infrastructuur BV breidt uit met nieuwe vestiging

Bedrijvenpark H2O en Knipscheer Infrastructuur hebben overeenstemming bereikt over de koop van een kavel van 3.000 m2. Knipscheer is het 19e bedrijf dat zich vestigt op het bedrijvenpark.

Sinds vorig jaar is Knipscheer gevestigd aan de Rondweg in Wezep met een uitvalsbasis voor haar werkzaamheden. Door toenemende werkzaamheden op de Noord-Veluwe is Knipscheer nu toe aan een groter steunpunt op de Noord-Veluwe. Om de regio nog beter te kunnen bedienen, wordt de vestiging verplaatst naar Bedrijvenpark H2O op een kavel van 3.000 m2.

Op een hoeklocatie aan de Warmtekrachtstraat wordt het nieuwe pand gebouwd. Het ontwerp van Brink & Fleer architecten, voorziet in een nieuwe bedrijfshal met kantoor.

Knipscheer Infrastructuur BV is een middelgroot bouwbedrijf op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw. Met circa 80 medewerkers – waarvan veel wonen op de Noord-Veluwe – voert Knipscheer civiel technische werken uit in Flevoland, Gelderland en Overijssel.