Hallz.nl bouwt nieuw hoofdkantoor op Bedrijvenpark H2O

In de loop van 2020 verhuist Hallz.nl naar een nieuw duurzaam kantoorgebouw op Bedrijvenpark H2O. Daarvoor is een kavel van ruim 1.500 m2 aangekocht op een markante hoeklocatie bij de entree van het bedrijvenpark. De bouwactiviteiten zijn inmiddels gestart.

Hallz.nl is sinds 2012 actief in het ontwerpen, realiseren, renoveren en onderhouden van bedrijfspanden. Vanuit het nieuwe hoofdkantoor worden de verschillende projecten ontworpen en de realisatie gecoördineerd. Met 5 medewerkers op kantoor en circa 30 in de uitvoering, worden projecten door het hele land gerealiseerd.

Bij het maken van de keuze voor de nieuwe locatie hebben de voorzieningen op het bedrijvenpark een belangrijke rol gespeeld. “Als bouwer van veelal Turn-Key bedrijfspanden en kantoren is de juiste locatie van ons eigen hoofdkantoor van groot belang”, aldus Robert van Leeuwen van Hallz.nl.