TOTECH Europe verhuist naar H2O

Totech heeft een perceel van zo’n 3.700 m2 gekocht op plandeel Hattem van H2O.Het perceel is gelegen op de hoek van de Innovatiestraat met de Zonnecelstraat. Totech ontwikkelt, produceert en verkoopt droogsystemen voor het geconditioneerd opslaan van elektronische componenten. Het bedrijf is nu gevestigd aan de Paxtonstraat in Zwolle.

Directeur Jos Brehler is blij met de uitbreidingsmogelijkheden die de nieuwe plek biedt. Momenteel werken er ruim 30 medewerkers bij Totech. Het bedrijf maakt een forse groei door en is voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers die gezamenlijk vanuit de nieuwe locatie samen werken.

Het plan voor de nieuwbouw is ontwikkeld door Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden, in samenwerking met ingenieursbureau Ter Velde Den Besten uit Wezep. De aanvraag voor de omgevingsvergunning is in voorbereiding. “De planning is dat we dit toekomstbestendige en duurzame bedrijfsgebouw medio 2022 opleveren”, vertelt Willem Jan van de Worp van Groothuis Bouwgroep. “De plannen voor het bedrijfsgebouw zijn in een korte periode tot stand gekomen. Met onze turnkey aanpak ontzorgen we onze opdrachtgever. Door met elkaar in gesprek te gaan ontwikkelen we vanuit de behoefte van de opdrachtgever het optimale bedrijfsgebouw”, aldus Willem Jan.