De Waard Tenten en Totech verhuisd naar H2O

De nieuwe bedrijfspanden van De Waard Tenten en Totech zijn onlangs in gebruik genomen. Beide bedrijven hebben een nieuw pand gebouwd langs de Innovatiestraat op Bedrijvenpark H2O. 

De Waard Tenten is bij het grote publiek bekend om de stormvaste tenten. Steeds meer is De Waard Tenten actief in het Business-to-Business-segment, met luxe glamping tenten en bedrijfsmatige toepassingen, bijvoorbeeld op festivals of evenementen. De Waard Tenten is onderdeel van de Sunshine Group, waar ook bekende merken als Alpenkreuzer en Doréma voortenten deel van uit maken.

Totech ontwikkelt, produceert en verkoopt droogsystemen voor het geconditioneerd opslaan van elektronische componenten. Het bedrijf maakt een forse groei door en is voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers die gezamenlijk vanuit de nieuwe locatie samenwerken.