Faciliteiten

Parkmanagement
Om een bedrijvenpark te creëren en te behouden dat goed wordt onderhouden en schoon en veilig is, is parkmanagement actief. Als u een bedrijfskavel koopt, wordt u als juridisch eigenaar automatisch lid van de Coöperatieve Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark Hattemerbroek U.A. (CoVer). Deze samenwerking leidt niet alleen tot kostenvoordelen, maar neemt u ook werk uit handen, zodat u zich volledig op uw bedrijfsvoering kunt richten.

Zaken als collectieve beveiliging, bewegwijzering, en beheer van openbare groenvoorzieningen en de eerste vijf meter tuin van ieder kavel, behoren tot het basispakket van CoVer. Het bedrijventerrein is voorzien van diverse camera’s, die in verbinding staan met de toezichtruimte van I-watch in Zwolle. Daarnaast biedt CoVer optionele diensten aan, zoals collectieve inkoop. Naast een eenmalige entreebijdrage van € 1,- per vierkante meter kavelgrootte betalen alle leden van CoVer een jaarlijkse bijdrage.

Duurzaamheid
Het ontwikkelen van nieuwe bedrijfshuisvesting is het ideale moment om na te denken over de toepassing van duurzame concepten. Bedrijvenpark H2O stimuleert de toepassing van duurzame energiebronnen. Op het park is daarom geen gasnet aanwezig.

Glasvezelverbinding
Bedrijvenpark H2O is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Ultrasnelle internetverbindingen faciliteren e-commerce en andere vormen van elektronische dienstverlening en helpen bij het toepassen van moderne veiligheidsconcepten. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u een passend contract afsluiten.

Keurmerk Veilig Ondernemen
Bedrijvenpark H2O is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Het KVO is erop gericht het ondernemersklimaat en de aantrekkelijkheid van de bedrijventerreinen te verbeteren. De ervaringen met het keurmerk in heel Nederland bewijzen het succes van de werkwijze. Schade vermindert aanzienlijk en het gevoel van veiligheid neemt toe. In het KVO-initiatief participeren o.a. de drie lokale bedrijvenkringen, gemeenten, politie en brandweer, met als doel de criminaliteit, overlast en onveiligheid gezamenlijk aan te pakken. Er is een concreet pakket samengesteld met maatregelen op het gebied van verlichting, parkeren, collectieve beveiliging, verkeersveiligheid en brandpreventie.

Contact

Bezoekadres
Duurzaamheidstraat 26
8094 SB Hattemerbroek
(in het pand van accountants- kantoor Veltkamp & Pol)

Postadres
Postbus 8
8090 AA Wezep

Telefoon
038 20 20 102

Piet Tulner (Directeur)
06 30 49 65 29
tulner@bedrijvenparkh2o.nl