Het plan

H2O
Hattem, Heerde (H2) en Oldebroek (O) hebben samen een projectorganisatie opgericht om een bedrijvenpark te ontwikkelen dat tegemoet komt aan de vraag naar bedrijfsruimte in de Gelderse regio Noord-Veluwe, direct ten zuiden van de Overijsselse hoofdstad Zwolle. Bedrijvenpark H2O richt zich op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven in diverse sectoren van het MKB. Het ligt deels in de gemeente Hattem en deels in de gemeente Oldebroek, in het Gelderse deel van de regio Zwolle.

Planbeschrijving
Bedrijvenpark H2O is een gemengd bedrijvenpark bij knooppunt Hattemerbroek (A28/A50), ten zuidwesten van Zwolle. Het is geschikt als vestigingsplaats voor kleine en middelgrote bedrijven in diverse sectoren, waaronder transport & logistiek, handel en e-commerce, agro & food en maakindustrie. Door de ligging langs de A28 en A50 is de bereikbaarheid van Bedrijvenpark H2O optimaal en beschikt het over een groot aantal opvallende zichtlocaties. Actief parkmanagement staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau tegen relatief beperkte kosten. Van de geplande 70 hectare is ongeveer 50 hectare uitgeefbaar.

Voor uiteenlopende typen bedrijven
Bedrijvenpark H2O biedt plaats aan uiteenlopende typen bedrijven. Het is vooral bestemd voor bedrijven tot en met milieucategorie 4.2. Voor logistieke bedrijven zijn kavels tot 3 hectare beschikbaar.

Contact

Bezoekadres
Duurzaamheidstraat 26
8094 SB Hattemerbroek
(in het pand van accountants- kantoor Veltkamp & Pol)

Postadres
Postbus 8
8090 AA Wezep

Telefoon
038 20 20 102

Piet Tulner (Directeur)
06 30 49 65 29
tulner@bedrijvenparkh2o.nl