Organisatie

Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek BV
Voor de ontwikkeling van het bedrijvenpark en de verkoop van de kavels hebben de drie betrokken gemeenten de Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek BV (kortweg: H2O BV) opgericht. H2O BV is het aanspreekpunt voor al uw vragen over het bedrijvenpark. De gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek zijn de enige aandeelhouders van H2O BV. Zij worden vertegenwoordigd door de burgemeesters in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Raad van Commissarissen
Sinds 1 januari 2016 bestaat de Raad van Commissarissen van H2O BV uit drie onafhankelijke, externe leden. Na afloop van de termijn van voorzitter Tie Liebe, bestaat de raad van commissarissen per 1 januari 2022 uit Johan van Renselaar (voorzitter), Kees van den Berg en Peter van Marle.  Johan van Renselaar is partner bij Anders Invest B.V., een investeringsfonds gericht op MKB-bedrijven in de maakindustrie, Kees van den Berg is onder andere directeur van een import- en groothandelsbedrijf en van een adviesbureau op het gebied van financiële, fiscale en personeelszaken en Peter van Marle is directeur Real Estate Noord- en Midden Nederland bij ABN AMRO. Daarnaast vervullen zij diverse nevenfuncties, onder andere bij ondernemersverenigingen en bij onderwijs- en gezondheidsorganisaties.

Directie
Bedrijvenpark H2O heeft een eigen directie en bedrijfsleiding die de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren en voor u als ondernemer de eerste aanspreekpunten zijn. Sinds mei 2016 is Piet Tulner directeur-bestuurder van de vennootschap. Piet Tulner beschikt over jarenlange ervaring in de ontwikkeling en realisatie van bedrijventerreinen.

Contact

Bezoekadres
Duurzaamheidstraat 26
8094 SB Hattemerbroek
(in het pand van accountants- kantoor Veltkamp & Pol)

Postadres
Postbus 8
8090 AA Wezep

Telefoon
038 20 20 102

Piet Tulner (Directeur)
06 30 49 65 29
tulner@bedrijvenparkh2o.nl