Organisatie

Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek BV
Voor de ontwikkeling van het bedrijvenpark en de verkoop van de kavels hebben de drie betrokken gemeenten de Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek BV (kortweg: H2O BV) opgericht. H2O BV is het aanspreekpunt voor al uw vragen over het bedrijvenpark. De gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek zijn de enige aandeelhouders van H2O BV. Zij worden vertegenwoordigd door de burgemeesters in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Raad van Commissarissen
Per 1 januari 2016 bestaat de Raad van Commissarissen van H2O BV uit drie onafhankelijke, externe leden, te weten de heren Tie Liebe (voorzitter), Kees van den Berg en Johan van Renselaar.  Tie Liebe is afkomstig uit de vastgoedwereld, Kees van den Berg is onder andere directeur van een import- en groothandelsbedrijf en van een adviesbureau op het gebied van financiële, fiscale en personeelszaken en Johan van Renselaar is partner bij Anders Invest B.V., een investeringsfonds gericht op MKB-bedrijven in de maakindustrie. Daarnaast vervullen zij diverse nevenfuncties, onder andere bij ondernemersverenigingen en bij onderwijs- en gezondheidsorganisaties.

Directie
Bedrijvenpark H2O heeft een eigen directie en bedrijfsleiding die de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren en voor u als ondernemer de eerste aanspreekpunten zijn. Sinds mei 2016 is Piet Tulner directeur-bestuurder van de vennootschap. Piet Tulner beschikt over jarenlange ervaring in de ontwikkeling en realisatie van bedrijventerreinen.

Contact

Bezoekadres
Duurzaamheidstraat 26
8094 SB Hattemerbroek
(in het pand van accountants- kantoor Veltkamp & Pol)

Postadres
Postbus 8
8090 AA Wezep

Telefoon
038 20 20 102

Piet Tulner (Directeur)
06 30 49 65 29
tulner@bedrijvenparkh2o.nl

Erwin Haas
06 14 94 76 68
haas@bedrijvenparkh2o.nl