Bereikbaarheid

Bereikbaarheid
Bedrijvenpark H2O ligt aan het knooppunt van de A28 en de A50. Daardoor beschikt het over uitstekende verbindingen met de Randstad en Flevoland, de regio Arnhem-Nijmegen en het Ruhrgebied, Noord-Nederland en het noorden van Duitsland. Verplaatsing van afrit 17 op de A28 naar de zuidelijke ontsluitingsweg van Bedrijvenpark H2O is in voorbereiding. Volgens planning zal deze in 2022 zijn gerealiseerd, waardoor een directe aansluiting op het snelwegnet ontstaat. De steden Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Enschede, Emmen, Groningen en Leeuwarden bevinden zich dan allemaal op ongeveer één uur rijden. De binnenstad van Zwolle ligt hemelsbreed op slechts 5 km.

Ook de ontsluiting via het openbaar vervoer is prima, met busdiensten naar Zwolle NS en de kernen van Heerde, Hattem en Oldebroek.

Ontsluiting
De hoofdontsluitingsweg van het Oldebroekse deel van het plangebied (Duurzaamheidsstraat) loopt vanaf de rondweg van Wezep parallel aan de A28, buigt mee met de verbindingslus naar de A50 en komt via een rotonde uit op de Zuiderzeestraatweg. In de huidige situatie ligt afslag Wezep op de A28 op circa 2 km afstand, na verplaatsing ligt de afslag op 200 meter van het begin van de Duurzaamheidsstraat.

Op de Duurzaamheidstraat komen zijwegen uit die toegang bieden tot de bedrijfskavels. Het Hattemse deel van het bedrijvenpark wordt ontsloten via een lus uitkomt op de Oostersedijk en de Zuiderzeestraatweg.

Contact

Bezoekadres
Duurzaamheidstraat 26
8094 SB Hattemerbroek
(in het pand van accountants- kantoor Veltkamp & Pol)

Postadres
Postbus 8
8090 AA Wezep

Telefoon
038 20 20 102

Piet Tulner (Directeur)
06 30 49 65 29
tulner@bedrijvenparkh2o.nl