Volop samenwerking in topregio Zwolle

Bedrijvenpark H2O ligt in het hart van de regio Zwolle. Zwolle is een belangrijke economische motor voor de regio van 21 samenwerkende gemeenten en 4 provincies. Met de centrale ligging, uitstekende infrastructuur en vele ondernemerscollectieven en -initiatieven, is deze regio voor veel bedrijven een steeds aantrekkelijker en belangrijker vestigingsplaats.

 

Er zijn tal van zakelijke samenwerkingsverbanden in de regio, waar gevestigde bedrijven en nieuwe ondernemingen aan kunnen deelnemen voor ondersteuning, advies en om hun netwerk te vergroten.

Ondernemers die ondersteuning zoeken bij bedrijfsverplaatsing of uitbreidingsplannen kunnen contact zoeken met Oost NL, de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland.

Kennispoort Zwolle is er voor ondernemers die willen groeien. De organisatie helpt jaarlijks meer dan 500 ondernemers en bedrijven in Regio Zwolle, onder meer door hen kosteloos te helpen bij het uitwerken van ideeën, financiering te regelen en in contact te brengen met andere ondernemers en studenten.

In de omliggende gemeenten zijn verschillende bedrijvenkringen actief, zoals Bedrijvenkring Hattem, Bedrijvenkring Heerde en Bedrijvenkring Oldebroek.

Port of Zwolle is een samenwerkingsverband tussen de havens van Kampen, Meppel en Zwolle.

contact-icon