A-spect Plaagdierbeheersing

A-Spect Plaagdierbeheersing is gespecialiseerd in plaagdierbestrijding en preventie. Met een proactieve werkwijze werken wij aan alle mogelijke plaagdierproblemen. A-spect werkt samen met haar klanten aan een duurzame, langdurige relatie met een persoonlijke aanpak. Proactief ontzorgen wij onze klanten op het gebied van plaagdierbeheersing. Wij onderscheiden ons door onze hands-on mentaliteit. Zo bewaken we samen een plaagdiervrije locatie en werkplek, waar onze klanten zicht kunnen richten op hun corebusiness.

A-spect ontzorgt. Bij A-Spect staat het ontzorgen van de klant centraal. Plaagdieren zijn niet alleen hinderlijk, maar zij vormen ook risico voor gezondheid, materiële en imago schade. Daarom zetten wij ons volledig in om een veilige en plaagdiervrije omgeving te garanderen. Dit doen wij door zowel reactieve bestrijding als preventieve maatregelen te bieden, altijd aangepast aan de specifieke situatie van de klant. Onze klanten rekenen op een betrouwbare en deskundige service. Daarbij zijn wij transparant in onze afspreken en werken wij met korte lijnen van communicatie.

A-spect kwaliteit geborgd in certificeringen. Onze aanpak is niet alleen grondig, maar ook duurzaam en geborgd in kwaliteit en deskundigheid.

A-spect is gecertificeerd volgens het Keurmerk Plaagdiermanagement, het kwaliteitssysteem voor plaagdiermanagement. Uiteraard zijn wij KPMB IPM-gecertificeerd, Integrated Pest Management. Wij zijn VCA-gecertificeerd. Tevens zijn wij CEPA certified, de Europese koepelorganisatie van plaagdiermanagement brancheverenigingen. Als laatste zijn wij ook ISO 14001 gecertificeerd, de internationale norm het milieumanagementsysteem.

Kortom, A-Spect Plaagdierbeheersing staat voor professionaliteit, effectiviteit en klantgerichtheid. Wij zijn de ideale partner voor zowel bedrijven als particulieren die op zoek zijn naar een specialist in plaagdierbestrijding en preventie. A-spect staat graag voor u klaar!

Dit mogen wij bijvoorbeeld uitvoeren voor Stefan Coeymans, Quality Officer bij Beko Groothandel (BRC-gecertificeerd). Hij beoordeelt onze samenwerking en dienstverlening met een 10:

“Je wordt als bedrijf ontzorgd. Een duidelijke heldere manier van werken en klantvriendelijk.”

Adres
Warmtekrachtstraat 23
8094 SE Hattemerbroek

Ga naar de website

contact-icon