Hatland

Hatland, wat 31 jaar geleden begon als hoedenwinkel in het centrum van Zwolle. Vandaag de dag Nederlands grootste hoeden en petten groothandel van Nederland. Sinds 1992 de specialist in zowel klassieke hoeden als platte petten, maar ook baseball caps en mutsen & handschoenen. Naast de verkoop van ons eigen merk Hatland, zijn we distributeur van de merken Kangol, Barmah & Borsalino. Dagelijks leveren wij aan outdoor-, sport- en modewinkels gevestigd door de gehele Benelux.

Voor de particuliere klanten die een passie delen voor het buitenleven, biedt Hatland een uitgebreide collectie hoeden, petten, mutsen en handschoenen. Die niet alleen stijlvol zijn, maar ook bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Of iemand nu geniet van wandelen in de bergen, ontspannen op het strand of een avontuurlijke trektocht maakt, Hatland heeft het perfecte accessoire om iemands stijl te completeren en tegelijkertijd bescherming te bieden tegen de zon, wind of kou.

Sinds 2018 hebben wij onze thuisbasis op bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek. Strategisch gelegen aan de A28, wat de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan de naamsbekendheid van ons merk. Onze moderne showroom van zo’n 200 m2, fungeert als een uitstekende ontmoetingsplaats voor zakelijke klanten en biedt een uitgebreide selectie van onze gehele collectie.

Adres
Rendementstraat 23
8094 RA Hattemerbroek

Ga naar de website

contact-icon