Jan Bakker

Jan Bakker is een ondernemend familiebedrijf. We doen o.a. de distributie en handel van diverse fourageproducten en bijna alle soorten mest. Ook verzorgen we veel slibtransport en zijn we in te huren door derden. Daarnaast richten we ons ook op vrachtvervoer in de infrasector. Met vijftien elektrische trucks, drie elektrische bakwagens en een groot laadplein met energie opslag bereiden we ons voor op een duurzame toekomst. Wij werken er met een hecht team samen aan om bij te dragen aan het succes van de agrarische sector. Daarbij vinden we het belangrijk om een sociaal, veilig en integer bedrijf te zijn.

De mentaliteit bij Jan Bakker is kenmerken als familiebedrijf en iedereen hoort erbij. We zijn betrokken, kijken naar elkaar om, werken hard en vieren af en toe een feestje. En onze ruim 300 medewerkers? Zij zijn het visitekaartje van Jan Bakker. Ze bouwen aan duurzame relaties met klanten, leveranciers en andere belanghebbenden. Samen geven ze in diverse bedrijfstakken vorm aan het bedrijf. We denken mee en doen wat we zeggen. Betrouwbaarheid, daar zijn we trots op. “Samenwerken” is ons sleutelwoord voor succes.

Onderweg, bij de klant en op onze eigen terreinen vinden we het belangrijk dat we ten alle tijden bezig zijn met de veiligheid van mens, dier en milieu. We willen persoonlijk letsel, materiele schade en milieuvervuiling voorkomen. Door innovatie en te werken volgens de laatste certificeringseisen staan we voor de kwaliteit van de producten en diensten die we leveren.

Met onze kernwaarden als leidraad willen we ons bedrijf laten groeien en ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Wij geloven dat we door samen te werken en te innoveren onze doelen kunnen bereiken. Wij bouwen graag aan onze toekomst én aan die van onze klanten.

Adres
Duurzaamheidstraat 78
8094 SB Hattemerbroek

Ga naar de website

contact-icon