Knipscheer

Knipscheer Infrastructuur is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht in 1980 en intussen gegroeid naar 8 vestigingen in en rond de Flevo- en Noordoostpolder. De vestiging op H2O is onze jongste vestiging, hier hebben we ons grote jubileumfeest gevierd in 2023. In 2024 hopen we te beginnen met de nieuwbouw voor onze locatie voor de vestiging in Dronten.

Knipscheer Infrastructuur is een middelgroot infrabedrijf, we verzorgen een ruim én tegelijkertijd gespecialiseerd werkpakket. Onze specialismen zijn bouwrijp/woonrijp maken, bedrijfsterreinen, rioleringen, reconstructies, bodemsaneringen, (meerjarig) onderhoud, (vloeistofdichte) betonverhardingen, waterbouwkundige constructies, bruggen en viaducten, kademuren, gemalen en engineering.

Knipscheer Infrastructuur is ervaren in het werken in bouwteams en UAV-GC contracten en ambitieus in omgevingsmanagement en het ontzorgen van opdrachtgevers. Vanwege de groei van ons bedrijf hebben we met regelmaat interessante vacatures. Voor jongeren en zij-instromers hebben we een speciaal programma ontwikkeld, de Knipscheer Talentpool waarmee we jong infratalent graag aan ons binden door een maatwerk programma te bieden met extra persoonlijke begeleiding voor iedere deelnemer.

Adres 
Warmtekrachtstraat 4
8094 SE Hattemerbroek

Ga naar de website

contact-icon