LKQ

LKQ Hattemerbroek (voorheen Hamu Automaterialen)

Wat doen wij?

Wij leveren automaterialen aan de zakelijke en particuliere markt.

LKQ Fource is onderdeel van LKQ Europe, een dochteronderneming van LKQ Corporation. LKQ Europe is de toonaangevende distributeur van auto-onderdelen voor auto’s, bedrijfswagens en industriële voertuigen in Europa. De organisatie heeft ongeveer 26.000 medewerkers in meer dan 20 Europese landen met een netwerk van 1.000 vestigingen en een omzet van meer dan 6,1 miljard euro in 2021. De organisatie levert aan ongeveer 100.000 onafhankelijke werkplaatsen in meer dan 20 landen.

De groep in heel Europa vertegenwoordigd door Euro Car Parts, Fource, Rhiag Group, Elit, Auto Kelly, Stahlgruber Group en recyclingspecialist Atracco. LKQ heeft ook een minderheidsbelang in Mekonomen.

In 2013 nam LKQ Corporation de aandelen van Fource, toen Sator Holding over. Daarna volgde de overnames van diverse grossiersbedrijven in Nederland, zoals AOC, APS, Heijl, Heuts, PrimaParts, Slager, Rijsbergen Veam en Hamu Automaterialen, welke nu bekend staan als Fource Automotive. Samen met Atracco Group, Auto Kelly, Elit, Euro Car Parts, Láng, Rhiag Group, Simimpex en Stahlgruber zijn we de grootste automotive aftersales familie van Europa.

Rendementstraat 9
8094 RA Hattemerbroek

Ga naar de website

contact-icon