NTP

NTP is een regionale aannemer en actief op het gebied van wegen, bodem, water, energie en advies. In samenwerking met de overheid, bedrijven en instellingen richten zij de leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Naast uitvoeringswerkzaamheden, richt NTP zich op het ontwikkelen van duurzame innovaties en nieuwe samenwerkingsvormen in de keten. NTP heeft vestigingen in Hattem, Midden, Zevenaar en Enschede.

Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers. Het zit in onze cultuur om naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Als totaaloplosser leveren altijd maatwerk. Wij zijn ons bewust van de impact die we hebben op de wereld zijn iedere dag bezig met duurzaamheid. We houden ons bezig met de ontwikkeling van duurzame innovaties zoals Lake Source Cooling, Gras- en Harsfalt en Rendabel water, maar ook zijn we proactief bezig met de nieuwe Europese Wetgeving, CSRD.

Met ons zelfstandige ingenieurs- en adviesbureau (ORBIS) zijn we voor de klant een totaaloplosser. ORBIS bereidt projecten in de openbare ruimte en milieu voor. Ook verzorgen zij ingenieurs- en adviesdiensten binnen de werkvelden infrastructuur, milieu en ruimtelijke ontwikkeling. Hierdoor kunnen we onze klant ook aan de voorkant ontzorgen en denken we aan de voorkant mee over duurzame inrichtingen.

Adres 
Zonnecelstraat 7
8051 TB Hattem

Ga naar de website

contact-icon