QuantiParts

QuantiParts BV is een zelfstandige dochter onderneming van één van de grootste moderne motorfabrikanten ter wereld, het Finse Wärtsilä. Wärtsilä is een wereldleider in innovatieve technologieën en levenscyclusoplossingen voor de maritieme en energiemarkten. Ze zijn koploper in de innovatie van duurzame technologie en diensten om zodoende klanten te helpen hun ecologische en economische prestaties voortdurend te verbeteren.

QuantiParts is een specialistisch bedrijf dat onderdelen, diensten en technische kennis van de klassieke Wärtsilä motoren voert. Dit Bedrijf is in 2015 opgericht om Wereldwijd klanten als Marines, Commerciële vaart, Energie voorziening en Spoorwegen onderdelen en ondersteuning van originele fabriekskwaliteit te leveren en zodoende installaties operationeel houden.

In de aankomende jaren zullen meer en meer motortypes van Wärtsilä overgezet worden naar QuantiParts, zodoende kan Wärtsilä zich volledig richten op het verder ontwikkelen van CO2 neutrale energie oplossingen voor de toekomst.

Adres 
Inovatiestraat 4
8051 TC Hattem

Ga naar de website

contact-icon