QVATRO Interieurmakers

Interieur advies, ontwerp en realisatie. Qvatro is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige meubels en interieuroplossingen. Of het nu gaat om een enkel uniek ontwerp of seriematige productie. Een compleet interieurproject of het uitvoeren van een meubeldetail.

Meubels om mee te leven. Samen met onze opdrachtgevers geven wij vorm aan een passende en stijlvolle woonomgeving. Of het nu gaat om een keuken, boeken- kleding- of inbouwkast, altijd richten we ons op praktisch gebruiksgemak waarbij we zorgen voor verrassende oplossingen en een verfijnde vormgeving.

Oplossingen voor bedrijven. Voor het inrichting van kantoren, winkels en bedrijven leveren wij meubels op maat. Daarbij werken wij nauw samen met architecten, bouwbedrijven en installateurs.

Erkend leerbedrijf. In ons bedrijf bieden wij jongen mensen om ons mooie vak te leren. Wij hebben daarvoor de benodigde ervaring als Erkend Leerbedrijf.

Samen. De kracht van een goede oplossing zit wat ons betreft in het ‘samen’.
Dat begint al bij het eerste contact. Met onze opdrachtgever bespreken we de wensen, mogelijkheden en verwachtingen. Deze vormen de uitgangspunten voor een plan van aanpak waarbij we heldere en haalbare afspraken maken. Daarvoor komen wij graag bij u langs of bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie in Hattemerbroek (dicht bij de A50 en A28).

Adres
Warmtekrachtstraat 13
8094 SE Hattemerbroek

Ga naar de website

contact-icon