Target

Wij zijn Target | the career company. Target is hét recruitmentbureau voor de industriële sector. Als arbeidsbemiddelaar voor hbo- en wo-opgeleiden bouwen we aan carrières. En dragen we bij aan succesvolle bedrijven. Met detachering, executive search en interim management zorgen we voor de perfecte match tussen talent en bedrijf. Als branchespecialist focussen we ons bij Target vooral op bedrijven in de maakindustrie, machinebouw, procesindustrie en voedingsindustrie.

Target bemiddelt niet alleen voor tijdelijke en vaste professionals, we hebben ook een poule van specialisten in dienst die op grote projecten worden ingezet. Een belangrijk onderdeel binnen Target is de Target Academy. Hierin worden deze specialisten ondersteund in hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Hiermee helpen wij de professionals om hun ambities waar te maken.

Het hoofdkantoor van Target is gevestigd op het H2O bedrijvenpark in Hattemerbroek. Maar wij zitten ook in de regio, met onze kantoren in Groningen, Enschede en binnenkort ook Arnhem.

Duurzaamheidstraat 2a
8094 SB, Hattemerbroek

Ga naar de website

contact-icon