Thereca

Een inspirerende leef- of werkomgeving nodig? Dan ben je bij Thereca aan het juiste adres! Thereca is de projectinrichter en fabrikant voor jouw inspirerende leef- en/of werkomgeving. Een inspirerende leef- en/of werkomgeving is voor iedereen anders. Zij creëren die omgeving door middel van een vakkundig advies, een eigen ontwerpstudio en productie in eigen beheer.

Hoe doen ze dat? Thereca deelt het proces op in vijf kerntaken, namelijk; advies – ontwerp – realisatie – productie – service. Deze vijf kerntaken komen samen in een geheel project. Het ontzorgen van A tot Z. Maar één van deze kerntaken kan ook de reden zijn waarom jij klant bent van Thereca, bijvoorbeeld alleen voor een interieurontwerp of een stoel.

Projectinrichting voor jouw organisatie. Ga je binnenkort bepaalde ruimtes een upgrade geven, of ga je met de organisatie naar een nieuw pand? Dan is het verstandig om vooraf een plan te maken hoe je invulling geeft aan de inrichting. Daarvoor ben je bij projectinrichter Thereca aan het juiste adres.

Thereca heeft 150 jaar ervaring als projectinrichter voor verschillende branches. Ze denken graag mee in de invulling van de inrichting van jouw organisatie. Naast projectinrichter is het bedrijf tevens producent van meubilair en maatwerk interieurs. Dit biedt voordelen op het gebied van aanpassingen en maatwerk. Of het nu gaat om de inrichting voor een kantoor, de horeca of de zorg, Thereca helpt je graag.

De inrichting moet passen bij de stijl en identiteit van jouw organisatie. Of het nou een leef- of werkomgeving is, het dient functioneel, aangenaam en inspirerend te zijn.

Adres
Rendementstraat 21
8094 RA Hattemerbroek

Ga naar de website

contact-icon