Totech

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen wereldwijd slimme oplossingen voor het droog opslaan van vochtgevoelige componenten zoals elektronische chips. Zodat bijvoorbeeld auto’s, medische apparatuur, wasmachines en jouw smartwatch probleemloos werken. Hierin zijn wij heel succesvol, het is niet voor niets dat we zo hard groeien. Op onze nieuwe vestiging op het H2O terrein aan de Innovatiestraat 9 in Hattem, werken wij inmiddels met zo’n 30 enthousiaste collega’s, daarnaast kun je onze verkopers en klanten overal ter wereld vinden. Totech Europe maakt onderdeel uit van de Duitse ASYS Group met wereldwijd ruim 1300 medewerkers.

Onze missie is het leveren van de meest betrouwbare en innovatieve oplossingen voor droge opslag van vochtgevoelige componenten. Dit helpt onze klanten wereldwijd met het waarborgen van een hoge kwaliteit in hun productieproces. Onze producten minimaliseren afval en uitval van componenten en optimaliseert de kwaliteit ervan. Wij willen de toonaangevende leverancier zijn van duurzame opslagsystemen voor de maakindustrie wereldwijd.

Als onderdeel van ons MVO-beleid ontwikkelen wij duurzame initiatieven voor nu en in de toekomst. Voorbeelden zijn: ons pand op het H2O terrein is CO2 neutraal gebouwd; volledig gas loos en hebben wij in 2023 onze eerste 72 zonnepanelen geïnstalleerd. Zo bouwen we verder aan een duurzamere toekomst.

Als Totech maken wij een forse groei door en zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers die mee willen bouwen aan Totech vanuit onze nieuwe locatie. Kom langs voor een kop koffie en wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Adres
Innovatiestraat 9
8051 TC Hattem

Ga naar de website

contact-icon