Trendhout

Trendhout is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van duurzame buitenverblijven met een uniek karakter. Ons uitgebreide assortiment omvat meer dan 600 standaard modellen, die volledig naar wens kunnen worden aangepast met behulp van onze innovatieve 3D-app. Naast de standaard modellen kunnen we ook op maat gemaakte constructies leveren. Onze passie is in iedere constructie terug te vinden dankzij de hoge kwalitatieve afwerking, de authentieke details en de met precisie uitgevoerde verbindingen zoals zwaluwstaartverbindingen en pen-en-gat verbindingen. Onze bouwpakketten worden geleverd als complete pakketten inclusief alle benodigdheden zoals bevestigingsmaterialen en handleidingen. Ieder project is uniek en op maat gemaakt, en wordt met de grootste zorg samengesteld.

Wij werken met geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers worden getraind om over de juiste kennis te beschikken om hun klanten te kunnen voorzien van deskundig advies. Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, beschikken we over meerdere professionele montageteams die de opbouw voor de klanten van onze dealers kunnen verzorgen.

Ook hebben we een uitgebreid assortiment constructiehout. Van vers fijnbezaagd tot kunstmatig gedroogd en geschaafd douglas en eiken hout, evenals thermisch gemodificeerd hout. Ons assortiment bevat een grote variatie aan kopmaten, lengtes en profileringen waardoor het constructiehout voor uiteenlopende doeleinden kan worden toegepast. We onderscheiden ons door onze uitstekende kwaliteit, goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle leveringen op ieder adres. Bovendien wordt al ons constructiehout volledig overdekt opgeslagen. Onze voorraadhallen zijn goed geventileerd, zo kan het hout goed ademen; hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd!

Adres
Warmtekrachtstraat 1
8094 SE Hattemerbroek

Ga naar de website

contact-icon