Veltkamp & Pol

Veltkamp & Pol Administratie en Fiscaal Advies is een landelijk werkend, full-service administratiekantoor met jarenlange ervaring op administratief, financieel en fiscaal gebied. Er zijn momenteel 5 mensen werkzaam. Onze dienstverlening richt zich op de volledige administratie van de cliënt, het opstellen van de jaarstukken, de fiscale aangiften en de volledige salarisadministratie. Daarnaast is de advisering op allerlei gebieden, gevraagd en ongevraagd, een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Ruime aandacht wordt ook geschonken aan de huidige en verwachte privé inkomens- en vermogenspositie van onze cliënten. Tot onze clientèle behoren met name de vrije beroepers in de (para-)medische sector en de ondernemers in het MKB.

Deze ondernemers hebben de volgende rechtsvormen: eenmanszaken, maatschappen, vennootschappen onder firma (VOF), besloten vennootschappen (BV), stichtingen en verenigingen. De kennis en ervaring die nodig is om onze cliënten te bedienen is opgedaan tijdens relevante studies en een loopbaan binnen accountants- en belastingadvieskantoren. Voor specialistische vraagstukken of een second opinion roept Veltkamp & Pol Administratie en Fiscaal Advies zo nodig de hulp in van andere organisaties.

Als kantoor denken wij mee met onze ondernemers, waarbij wij de volgende principes in acht nemen: – onafhankelijkheid – integriteit – objectiviteit – deskundigheid en zorgvuldigheid – geheimhouding – professioneel gedrag Andere belangrijke pijlers waarop onze dienstverlening is gebaseerd zijn: – persoonlijke betrokkenheid – vaste aanspreekpunten – hoge servicegraad

Duurzaamheidstraat 26
8094 SB, Hattemerbroek

Ga naar de website

contact-icon