Yelloo

De partner in veilig werken op hoogte

Yelloo uit Hattemerbroek verzorgt al ruim 25 jaar veilige werkplekken op hoogte voor onderhoud- en renovatie specialisten. Dit doen we met oog voor vakmensen, bewoners en bezoekers, op de meest uitdagende plekken. We hebben een ruime voorraad eigen materieel in vijf productgroepen:

  • Steigersystemen
  • Overkappingen
  • Bouwliften
  • Hangbruginstallaties
  • Dakrandbeveiliging

De vijf principes van Yelloo:

  1. Veiligheid voor alles

Al het materieel dat we engineeren en plaatsen is veilig opgesteld. Yelloo personeel wordt voortdurend getraind en gecertificeerd en beschikt altijd over de juiste papieren.

  1. Een langdurige samenwerking

We gaan er altijd vanuit dat we nog tientallen jaren blij met elkaar moeten zijn. Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Wat we afspreken, maken we altijd waar, ook als dat even wat lastiger is.

  1. Aandacht voor mens én milieu

Voor alle betrokken mensen denken we ook aan het comfort ter plekke. Voor de vakmensen betekent dit dat ze overal goed bij kunnen. Voor bewoners en bezoekers betekent dit het beperken van de overlast.

  1. Uitdagende klus? Graag!

We hebben de kennis én het materieel in huis voor hele grote of hele complexe projecten. Denk aan de binnen- en buitenkant van een kathedraal of de gevels van 3 aangrenzende flatgebouwen.

  1. Het werk moet dóór kunnen

Voorspelbaarheid is belangrijk. Wij dragen daar een steentje aan bij met onze doorwerkgarantie. Zo kunnen we bij slecht weer binnen 2 werkdagen aanpassingen op locatie hebben gedaan.

Duurzaamheidstraat 88
8094 SB, Hattemerbroek

Ga naar de website

contact-icon