Centraal in topregio Zwolle aan de A50 en A28

Bedrijvenpark H2O ligt centraal in economische topregio Zwolle. Het park wordt perfect ontsloten door de A50 en de A28. Dat betekent dat zowel de Randstad, Noord- en Midden-Nederland als Duitsland makkelijk bereikbaar zijn. Binnen een straal van 75 kilometer liggen onder meer Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Enschede, Almere, Emmeloord en Assen. Ook de ontsluiting via het openbaar vervoer is prima. Er zijn directe busverbindingen naar NS-station Zwolle en de kernen van Heerde, Hattem en Oldebroek.

Het centrum van Zwolle ligt op ongeveer 5 kilometer afstand. Voor medewerkers van de bedrijven op het bedrijvenpark is de bruisende Zwolse binnenstad met zijn ruime cultuur- en horeca-aanbod dus ruimschoots binnen handbereik. Zo is Bedrijvenpark H2O de logistieke toplocatie voor regionale en (inter)nationale ondernemingen én de perfecte werkomgeving voor werknemers uit de regio.

Nieuwe aansluiting op de A28

Er wordt momenteel gewerkt aan verdere verbetering van de bereikbaarheid van Bedrijvenpark H2O. Er komt een nieuwe aansluiting op de A28 en de bestaande afrit Wezep komt dan te vervallen. De nieuwe aansluiting gaat zorgen voor een betere en snellere aansluiting van het bedrijvenpark op de A28. Dit zal leiden tot een betere doorstroming op de A28 waardoor de verkeersdrukte op Zuiderzeestraatweg en Rondweg in Wezep ook afneemt.

Halverwege 2024 is de nieuwe aansluiting op de A28 naar verwachting klaar. De regie van de nieuwe aansluiting is overgedragen aan de provincie Gelderland. Deze ontwikkeling is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen de provincie Gelderland, Rijkswaterstaat, de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek en ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek B.V.

Onze bereikbaarheid
contact-icon