WERK!

Hét arbeidsmarktevent voor de Noord-Veluwe

Op vrijdag 5 oktober vindt de eerste editie van WERK! plaats: hét arbeidsmarktevent voor ondernemers op de Noord-Veluwe. Maak kennis met de bedrijven op het H2O bedrijvenpark en word geïnspireerd door boeiende sprekers als Ton van der Giessen (Van Werven) en Janine Vos (HR Rabobank Nederland).

Na afloop van het zakelijke event vindt er een carrièremarkt plaats voor stagiairs, starters, werkzoekenden en carrière-switchers.

Locatie: het nieuwe pand van Jan Bakker, Duurzaamheidsstraat 84 in Hattemerbroek.

Lees meer over: Ton van der Giessen

De arbeidsethos op de Noord-Veluwe wordt gekenmerkt door hard werken, loyaliteit, maar ook een mate van behoudendheid. Hoe vind je de combinatie tussen vernieuwing en innovatie in een omgeving die liever niet veranderd? Hoe zorg je dat jouw werknemers bijdragen aan de groei van de organisatie? Daarover gaat Ton van der Giessen, directeur bij Van Werven met ons in gesprek.

Lees meer over: Janine Vos

‘Happy people, Happy customers’ is het credo. Maar hoe blij en bevlogen zijn medewerkers? Welk impact hebben gelukkige medewerkers op het resultaat? En wat is er voor nodig om niet alleen nu, maar ook in de toekomst gelukkige medewerkers te hebben?

Janine Vos, CHRO Rabobank en CHRO of the Year 2017, gaat dieper in op bovenstaande vragen en deelt haar visie op de toekomst van werk. Ze neemt je mee in de laatste trends. Ook vertelt ze over het aantrekken van medewerkers en over hoe medewerkers in hun kracht kunnen komen en blijven. Ze staat daarbij ook stil bij welke rol technologie hierin kan spelen.

Meld je gratis aan voor deze inspirerende middag

  Programma


  13:30 uur
  Inloop

  14:00 uur
  Opening door Piet Tulner, directeur Bedrijvenpark H2O
  14:05 Ton van der Giessen (Van Werven)
  14:45 Janine Vos (Rabobank)

  15:30 uur
  Afsluiting met een hapje en een drankje

  16:00 uur
  Carrièremarkt voor werkzoekenden, student en stage, carrièreswitch

  20:00 uur
  Einde

  WERK! wordt georganiseerd door Bedrijvenpark H2O en Rabobank Noord-Veluwe.